حسابداری بانکی چیست؟

حسابداری بانکی یکی از گرایش های رشته حسابداری است که میتوان بصورت مستقیم و در دانشگاه آنرا فرا گرفت. فردی که با عنوان حسابدار بانکی به فعالیت میپردازد تنها در بانک ها فعالیت نکرده و میتواند بعنوان حسابدار مالی در شرکت ها و موسسه ها نیز فعالیت کند.

برای فراگرفتن تمامی اصول و امور حسابداری بانکی باید حسابدار به مواردی همچون مدیریت مالی ، سازمان های پولی و ارزی ، نرم افزار های بانکی و حسابداری ، مبانی سرمایه گذاری ، بازار سرمایه و بورس و ….. تسلط کامل داشته باشد.

یک حسابدار که بعنوان حسابدار بانکی فعالیت میکند میتواند در اموری همچون بررسی هزینه ها و عملیات های بانکی ، امور مرتبط با چک و اوراق ، تبدیلات ارزی و همینطور محاسبه سود و زیان بانکی انجام دهد.

ویژگی های حسابدار بانکی

همانطور که گفته شد حسابدار بانکی باید اطلاعات و دانش کافی در زمینه امور بانکی و معاملات آنرا داشته باشد. در ادامه به مهم ترین ویژگی های حسابداری بانکی میپردازیم که هر حسابدار بانکی باید آنرا داشته باشد :

وظایف حسابداری بانکی

فردی که بعنوان حسابدار بانکی فعالیت میکند وظایف مهمی دارید که باید بتواند به درستی آنهارا انجام دهد. از آنجایی که امور بانکی بسیار دقیق و همینطور حساس بوده ، نیاز است که حسابدار با نهایت دقت و همینطور بررسی دقیق اقدام به انجام امور حسابداری بانکی کند.

ارائه خدمات حسابداری بانکی یکی از خدمات شرکت ما بوده و با تجربه ترین متخصصین این زمینه آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستند. جهت دریافت مشاوره و همینطور پاسخ به پرسش های خود با تیم پشتیبانی ما در ارتباط باشید.

بررسی نتایج سرمایه گذاری

یکی از مهم ترین مواردی که حسابدار بانکی باید آنرا بررسی و تحلیل کند شرایط سرمایه گذاری ، مناسب بودن موقعیت ، مشخص کردن مسیر پیشرفت و همینطور سود و زیاد سرمایه گذاری میباشد. به طور کلی دو نوع استاندارد تعریف شده برای سرمایه گذاری در حسابداری وجود دارد :

بررسی جریان خروجی و ورودی هزینه ها

تمامی کسب و کار ها دارای یه جریان ورودی بر اساس نوع فروش ، مقدار فروش ، تعداد فروش و همینطور شرایط آن هستند. علاوه بر آن جریان دیگر وجود دارد که به جریان خروجی شناخته میشود.

حسابدار بانکی وظیفه دارد با بررسی سر فصل های بانکی ، مشخص کردن هزینه های متفرقه ، ایجاد لیست شفاف و مشخص از درامد و هزینه ها و همینطور پیشنهاد های سازنده در زمینه ایجاد تعادل و مثبت کردن جریان ورودی ارائه کند.

نکاتی که حسابدار در حسابداری بانکی باید به آن توجه کند

همانطور که از نام این سمت شغلی پیداست ، حسابدار باید تسلط کاملی بر روی امور بانکی و بازار سرمایه و بورس داشته باشد. مهم ترین نکاتی که حسابدار بانکی باید به آنها توجه کند عبارست از :

شروع یادگیری دوره آموزشی امور بانکی با اکادمی همیار