دیپلم امور گردشگری 6 ماه
دیپلم گردشگری چیست ؟
دیپلم گردشگری کاردانش یکی از رشته های پر مخاطب شاخه کاردانش می باشد. این رشته را با عنوان دیپلم راهنمای گردشگری نیز می شناسند. دیپلم گردشگری کاردانش دارای مهارت های کاربردی در حوزه گردشگری است دیپلم گردشگری کاردانش برای افرادی که شاغل هستند یا زمان مناسب برای درس خواندن ندارند، گزینه مناسبی است زیرا شانس قبولی بالایی دارداین رشته نیازمند یک بازه زمانی بین 4 الی 8 ماه است.افرادی که موفق به دریافت دیپلم گردشگری می شوند میتوانند در رشته های اکوتوریسم و گردشگری در مقطع کاردانی ادامه تحصیل دهند .این رشته در صورت ورود ایران به صنعت گردشگری می تواند چشم انداز روشنی را داشته باشد .و برای متخصص اش درآمد خوبی را به دست آورد.متقاضیان برای اخذ دیپلم گردشگری کاردانش ، پس از گذراندن دوره مهارتی نسبت به ارائه مدارک به هنرستان های بزرگسال شبانه و یا مراکز آموزش از راه دور زیر نظر وزارت آموزش و پرورش می توانند دیپلم گردشگری دریافت نمایند.
آشنایی با دیپلم گردشگری
رشته گردشگری یکی از رشته های رسمی در آموزش و پرورش می باشد که در شاخه کاردانش ارائه می شود. در این رشته علاوه بر دروس عمومی و پایه، مهارت های فنی نیز آموزش داده می شود.اگر قصد دارید تا دیپلم گردشگری تهران یا هر استان دیگری را دریافت نمایید لازم است تا به موارد زیر آگاه باشید:
آشنایی با مفاهیم گردشگری، بررسی ویژگی های جغرافیای محل مورد نظر، بررسی عناصر تاریخ و ویژگی های آنان، بررسی و شناخت فرهنگ مردمان آن منطقه، آشنایی با روحیات و آداب و رسوم مردمان منطقه، بررسی و شناخت صنایع دستی مکن مورد نظر، آشنایی با اصول و قوانین گردشگری در منطقه.
دیپلم گردشگری و ویژگی های رشته گردشگری :
از ویژگی های ثبت نام در آموزشگاه همیار در مقطع دیپلم گردشگری، گذراندن دوره در کمترین زمان ممکن بصورت حضوری و غیرحضوری
با ارائه دیپلم گردشگری ورود به دانشگاه های معتبر ایران در مقطع کردانی ممکن می باشد
افرادی که دیپلم گردشگری اخذ می کنند می توانند در رشته های زیر به دانشگاه ورود کرده و ادامه تحصیل بدهند:
- مدیریت جهانگردی
- تشریفات
- خدمات گردشگری
- مهمانداری هواپیما
- حفاظت و مرمت آثار باستانی
- مدیریت هتلداری
- مردم شناسی
- راهنمای موزه و بناهای تاریخی
- و تمامی های رشته های مربوط به صنعت گردشگری
آینده شغلی و بازار کار رشته گردشگری
دیپلم گردشگری، چشم اندازهای جدید پیرامون کارآفرینی و خوداشتغالی در صنعت گردشگری، ایجاد میکند. علاوه بر این ممکن است با استفاده از دیپلم گردشگری، شما بتوانید از وامهای بانکی برای ایجاد کسب و کار شخصی خودتان و تاسیس مرکز گردشگری مدنظرتان بهرهمند شوید. ایجاد کسب و کار شخصی با دیپلم گردشگری یک راهحل درآمدزا برای کسانی است که به این حیطه فعالیتی علاقمندند و خواستار کسب درآمد عالی در کنار فعالیت لذتبخش خود هستند. با اخذ مدرک دیپلم گردشگری، بسیاری از حیطههای شغلی در بخشهای مسافرتی و گردشگری در داخل کشور و حتی در محیط بینالمللی ایجاد میشود. از رایجترین زمینههای فعالیتی پس از کسب دیپلم گردشگری، موارد زیر است:
- استخدام در شرکتهای مروج میراث فرهنگی و گردشگری
- فرصت اشتغال در دفاتر هواپیمایی
- فعالیت در مراکز فروش بلیط برای سفر
- استخدام به عنوان مهماندار هواپیما در صورت ادامه تحصیل
- استخدام در مدیریت تور و تورهای مسافرتی
- فعالیت برای شرکتهای خدمات مسافرتی و گردشگری
- فعالیت در موزه و راهنمای موزه
جدول مواد درسی و ساعات تدریس هفتگی دوره دوم متوسطه رشته گردشگری- شاخه کاردانش(مجموعه نهم) نظام جدید
مزایای دیپلم گردشگری
یکی از سوالاتی که توسط بسیاری از کاربران پرسیده می شود این است که مهم ترین مزایای گرفتن مدرک گردشگری چیست؟ در زیر لیستی از مهم ترین مزایای دیپلم گردشگری برای شما لیست شده است.
دریافت سریع تر دیپلم گردشگری نسبت به سایر دیپلم ها
دیپلم گردشگری یکی از پرطرف دار ترین دیپلم های مورد تقاضا است. یکی از مهم ترین مزایای اخذ دیپلم گردشگری این است که خیلی سریع آن را دریافت خواهید کرد.
متقاضیان اخذ مدرک گردشگری در مدت کوتاهی معمولا بین 6 تا 8 ماه می توانند موفق به اخذ مدرک گردشگری بین المللی آموزش و پرورش و یا دیپلم سازمان فنی و حرفه ای شوند. به همین دلایل و بدلیل جذابیت دروس و سادگی و درصد قبولی بالای دیپلم گردشگری در مقایسه با سایر دیپلم ها مخصوصا برای شاغلین بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
چرا دیپلم گردشگری آموزشگاه همیار؟
در دوره دیپلم گردشگری مهارت های تعریف شده ای را کسب خواهید کرد
راهنمای عمومی گردشگری: بررسی مواردی مانند مفاهیم گردشگری، ویژگیهای جغرافیایی و تاریخی ایران و…
راهنمای موزه: بررسی مفاهیم فنون موزهداری، موزه های ایران و جهان و…
راهنمای گردشگری فرهنگی: بررسی مفاهیم فرهنگی، رابطه فرهنگ، مذهب و اقلیم، موسیقی سنتی و ادبیات محلی و…
راهنمای محلی: بررسی و شناخت مفاهیم بومی، آشنایی با جاذبههای تاریخی، فرهنگی و بومی و…
راهنمای طبیعت گردی: بررسی انواع شرایط آبوهوایی و گونههای گیاهی و زمینشناسی و…
راهنمای گردشگری سلامت: شامل مفاهیم گردشگری سلامت و برنامه ریزی گردشگری و…