دوره آموزش میکروتیک
اینترنت، فناوری، سیستم عامل و… بدون اندکی اغراق میتوان گفت که همگی با آموزش میکروتیک در ارتباط هستند. با وجود میکروتیک برقراری ارتباطات، مسیریابی و خیلی از موارد، بسیار آسانتر و همچنین ایمنتر از قبل شده است. امکانات و محصولاتی که شرکت آن ارائه کرده است و همچنان هم میکند، تغییرات زیادی را در دنیای مدرن امروزی به وجود آورده است.
اتصال گوشی ما به اینترنت و یا وایفای تنها یک گوشه از نتایج عملکرد شرکت میکروتیک استکه با طراحی سیستم عامل میکروتیک و محصولات دیگر به ارمغان آورده است. دسترسی به یک شبکهی امن با دسترسی پایدار، چندان دور از ذهن نیست. تنها کافی است دوره میکروتیک را بگذرانید تا بتوانید بهخوبی از روتر میکروتیک و سایر امکانات میکروتیک بهرهمند شوید.
هنوز هم برای مدرنیته شدن و درخشیدن در عرصهی فناوری و کامپیوتر دیر نیست. فقط لازم است که بخواهید. اکادمی همیار در این زمینه با ارائه دوره های میکروتیک مناسب و کاملا کاربردی در خدمت شما است. جهت دریافت اطلاعات کاملتر و همچنین دریافت پاسخ مربوط به سوالات متداول شروع یادگیری میکروتیک، تا پایان این مطلب همراه ما باشید..
میکروتیک چیست؟
میکروتیک، یک سرور فوقالعاده قدرتمند مبتنی بر هستهی لینوکس است که روی سیستمهایی مثل کامپیوتر و یا سختافزار اختصاصی مثل Routerboard قابلیت نصب و اجرا دارد. در حقیقت نام میکروتیک از شرکت سازندهی آن به ارث برده شده است.
شرکتی که در سال 1995 توسط دو دانشجو تاسیس شد. این شرکت، یعنی میکروتیک، شروع به ساخت محصولاتی با کیفیت بالا و کارکردی کرد تا بتواند با شرکتهای بزرگی از جمله سیسکو به رقابت بپردازد. اولین محصول آن نیز طراحی سیستم عامل میکروتیک بر پایهی لینوکس بود.
پیشرفت و توسعهی چشمگیر میکروتیک در زمینهی ساخت و ارائهی تجهیزات سختافزاری و همچنین سیستمعامل، بهتدریج در طول سالها شهرت و محبوبیت آن را افزایش داده است. بعلاوه در کنار کیفیت محصولات میکروتیک، قیمت مناسب آنها نیز موجب شده است که آمار خرید و استفاده از آن در مقایسه با سایر رقبا بیشتر شود.
اگر بخواهیم چند نمونه از محصولات خروجی دوره میکروتیک را نام ببریم، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم :
- Switches
- RouterOS
- Interfaces
- LTE Products
- Ethernet Routers
- Wireless Systems
- Data over Powerlines
- Wireless for Home & Office
کاربردهای میکروتیک
آموزش میکروتیک ارومیه
برای اینکه کمی بیشتر شما را برای آشنایی و آموزش mikrotik سر ذوق بیاوریم، قصد داریم که در این قسمت به معرفی تنها گوشهای از کاربردهای میکروتیک بپردازیم. دانستن این موضوع، ضمن افزایش اطلاعات، انگیزهی کافی جهت شروع و ادامهی دوره های میکروتیک را به شما میدهد :
- Routing
- Vpn
- DHCP
- Firewall
- Proxy Server
- Wireless
- (Network Address Translate) NAT
- Packet Mangle
- مدیریت پهنای بند
- ارتباطات داخل شبکه مثل دوربین، سرور، پرینتر و…
- مانیتورینگ مصرف اینترنت
- و........
میبینید؟ کاربردهای میکروتیک بسیار گسترده است و همهی ما تقریبا هر روز با آن سروکار داریم. یادگیری این سیستم عامل از یک سو مطمئنا بینش جدیدی به شما میدهد و از سوی دیگر نیز کار شما را در بخشهای مختلف زندگی هوشمند یاری میکند.
دوره آموزش میکروتیک برای چه کسانی مناسب است؟
به صورت کلی دوره های آموزشی میکروتیک مناسب کسانی است که به مباحث پیشرفتهتر شبکههای کامپیوتری علاقهمند هستند. دوره آموزش میکروتیک کندو نیز به نوعی طراحی و تنظیم شده است که پاسخگوی نیازهای آموزشی طیف گستردهای از علاقهمندان شبکه است.
اما اگر بخواهیم دقیقتر دربارهی هدف و مخاطبان دوره میکروتیک صحبت کنیم؛ این دوره مناسب افرادی است که در یکی از بخشهای زیر فعالیت میکنند یا قصد فعالیت دارند:
- تحلیلگر شبکه
- پشتیبان شبکه
- Junior Network Administrator
- Network Field Technician
- Help Desk Technician
- Network Field Engineer
- افرادی که به دنبال ارتقا دانش تخصصی شبکه در حوزه آموزش mikrotik هستند
ویژگی دوره های میکروتیک
بهتر است از ویژگیهای میکروتیک که موجب برتری و مزیت آن نسبت به سایر سیستمعاملها شده است هم اطلاع داشته باشید. به نظر شما چه چیزی تا این حد میکروتیک را خاص کرده است که شما نیز هماکنون مثل خیلی از افراد دیگر به دنبال دوره میکروتیک از ابتدا هستید؟
همین حالا پاسخ این سوال را دریافت میکنید. این ویژگیها عبارتاند از:
- پایداری میکروتیک
- نصب و تنظیمات سریع
- سرعت بسیار زیاد Boot
- امکان Import و Export کردن تنظیمات
- دارای عملکرد خودکار بدون نیاز به Login و یا استارت
- داشتن قیمت بهصرفهتر در مقایسه با نمونههای موجود
آشنایی با روتر میکروتیک
مسئلهای که پس از ساخت میکروتیک به وجود آمد، بحث حفظ پایداری این سیستم عامل بود. از همین جهت این شرکت بیکار ننشست و شروع به ساخت سختافزارهایی مثل روتر (RouterOs) کرد؛ اما روتر به چه معناست؟ در راستای آموزش میکروتیک، قرار است این کلمه بارها و بارها به گوش شما بخورد. پس آموزش روتر میکروتیک از همین حالا میتواند زمینهی مناسبی را در روند آموزش دوره میکروتیک به وجود آورد.
میکروتیک ارومیه
روتر سختافزاری است که کار آن، برقراری ارتباط بین شبکهها، مسیریابی و انتقال دیتا است؛ درست مثل مودمهای اینترنتی. در واقع روتر یک میانجی به شمار میآید که اتصال کامپیوترهای مختلف به یکدیگر و یا شبکهها را بر عهده دارد. همهی ما به طور روزانه با آن سروکار داریم؛ اما از ماهیت آن چیزی نمیدانیم.اتصال به اینترنت یک نمونهی بارز روتر است که با مسیریابی دستگاه ما را به شبکه اینترنتی بزرگ وصل میکند.
پیشنیاز دوره های میکروتیک
برای اینکه سریع روی آموزش میکروتیک تمرکز کنید و از پس آن بهخوبی بر بیایید، بهتر است از نتورک پلاس (Network+) و روتر نیز اطلاعاتی داشته باشید. پس از همین ابتدای کار به سراغ گذراندن دورهی مربوط به نتورک پلاس بروید. با اطلاع از پیشنیاز دوره میکروتیک مطمئنا شروع بهتری خواهید داشت.
مراحل یادگیری و آموزش mikrotik
این مراحل بهقدری کامل هستند که با اتمام آن، شما در حوزهی میکروتیک به یک فرد حرفهای و خبره تبدیل میشوید؛ البته به شرطی که خود شما نیز به اندازهی کافی تلاش کنید. مراحل یادگیری میکروتیک به ترتیب عبارتاند از:
- مقدمه (Introduction)
- آموزش مسیریابی (Routing)
- آموزش Bridging
- آموزش مدیریت نتورک (Network Management)
- آموزش فایروال میکروتیک
- آموزش Qos
- آموزش Wireless
- آموزش Proxy & Cache
- آموزش Tunne